7 Jun – 9 Jul 1995

Wrong Sun/ Tuinieren

Tariq Alvi, Elena Beelaerts, Karen Behage, Amanda Benson, Ellen Dijkstra, Suzanne de Graaf, Mikel Marzabal, Marijke Mink, Olaf Mooij, Saskia Olde Wolbers, Ronald Ophuis, Anne van der Pals, Lucas van der Put, Keiko Sato
Previous 1 /  Next
(This text is only available in Dutch)

Achterzaal- Een plastic Simpson-kopje van Burger King smolt schuin weg op het aanrecht; de scherpe hoeken van de plastic kast van de tv verzachtten zich en het hele geval begon op te lossen. Ik zag dat de telefoon in mijn handpalm in modder veranderde, en ik zag een stukje loslaten, net als bij reepjes kip faijita. Het keukenraam versplinterde en vloog naar binnen, hel verlicht en schitterend als zilverconfetti in een kerstboom, de blender sloeg stuk tegen de muur, de Post-it notitievelletjes op de ijskast vlogen in brand en toen.... uit: Douglas Coupland "Leven na God".

Voorzaal- 'Tuinieren'

Wat er zoal groeit in de zomertuin van W139: Rode Anemoon/Karen Behage, Gerbera/Ellen Dijkstra, Cactus/Suzanne de Graaf, Viooltje/Marijke Mink, Cactus (met kunstbloemetjes)/Olaf Mooij, Paardebloem/Saskia Olde Wolbers, Geranium/Anne van der Pals, Arterium (Flamingoplant)/Lucas van der Put.

Avondpresentaties: 23 juni, Herman Helle; Bloemschikken en 7 juni.