woensdag 22 jun 2016

You, you, me and communication soup, 19:30 - 22:30

door Victorine van Alphen
door Victorine van Alphen
door Victorine van Alphen
door Victorine van Alphen
door Victorine van Alphen

Soep, radioshow, performance talks

We eten soep terwijl we luisteren naar de live gestreamde radio show van [Max Dovey] (http://www.maxdovey.com/). De show wordt gehost door online radio platform [Ja Ja Ja Nee Nee Nee] (http://www.jajajaneeneenee.com/). Daarna gaan we in letterlijk de diepte in met performance kunstenaar, film- en theatermaker, filosoof, en wat niet; [Victorine van Alphen] (http://victorinevliegmachine.tumblr.com/).

Max Dovey, Forget Network, episode 2 U U & ME

in de speciale aflevering van 'Forget Network' gestreamed vanuit de W139, zal bestaand uit gesprekken met kunstenaars over hun werk in de interventie: mislukte pogingen van gezelschap, vergeten werken en misplaatste menselijke relaties. De live show zal de kunstenaars uitnodigen om hun werk te bespreken, we duiken in de (hoorbare) geschiedenis van het gebouw en ik, Max Dovey, ga in op mijn eigen persoonlijke relatie met financiële banken. De show wordt een collage van interessante artistieke output en mijn eigen onderzoek ingeklemd tussen bekende features zoals Rider Round Up, film reviews en komende evenementen.

Ja Ja Ja Nee Nee Nee

is een online radio station gewijd aan de kunsten. Wij maken live radio bij kunstinstellingen en zenden gesprekken, interviews, lezingen, recensies en transmissies van geluidskunst uit. Bij de W139 hebben we al eerder een werk van Luis Rodil-Fernández uitgezonden als onderdeel van de tentoonstelling Gym of Obsolete Technology. Binnenkort zenden wij onder meer een dagelijkse live show uit tijdens de Sandberg Graduation Show. We geven met graag de beurt aan Max Dovey en zijn speciale show in de W139.

Victorine van Alphen, LaikaTalks: in gesprek met U U & ME

zal het publiek leiden naar het onbekende. Een performatieve conversatie waarin de kunstenaars worden gevraagd om zo veel mogelijk van zichzelf te laten zien. Wat gebeurt er wanneer de lichten uitgaan, de gordijnen sluiten en een stukje van je ware ik naar voren komt? De gesprekken zullen worden begeleid door een digitaal licht dat een ruimte creëert. In dit steeds veranderende algoritmische universum laten we de kunstenaars weer verschijnen, naakt als honden in de kosmische ruimte nadenkend over zichzelf.