donderdag 28 nov 2013

FETTER + ENDANDED en OUR NATURE

Performance avond

FETTER + ENDANDED
OUR NATURE

Kom ons vergezellen vanaf 18u00! Zoals gewoonlijk serveren we weer huisgemaakt eten voor een kleine prijs. Zie ons programma hieronder:

FETTER + ENDANDEND

Een avond vol met audio en visueel, aangeboden door de twee leden van het veel besproken collectief International.Sex… 
FETTER is de artiestennaam van de Amsterdamse kunstenaar en muzikant Jessica Tucker. Het resultaat van haar verbeelding is surrealistische tragikomische popmuziek over jouw ego, mijn ego, en het dilemma van een meisje dat vergat om van paarden te houden. www.fetterpunkt.com



Amsterdam-based kunstenaar en muzikant ENDANDEND (Sinan Güven) is een structure-by-destruction componist van sonische situaties. Een achtervolger van desoriëntatie - experimenten voor je rust.
www.sin-an.co

Vanaf 18u00 begint ENDANDED in de voorruimte met een DJ set, gevolgd door een vocale drone pop performance van FETTER. Vanaf 20u00 zal ENDANDEND weer spelen, dit keer met een meer persoonlijk landschap van desoriëntatie. Vanaf 21u00 zullen beiden een improvisatie sessie ingaan met open mic.


OUR NATURE
Zonder zonden geen vooruitgang.
Jesus stierf voor onze zonden.
Hoogste tijd Hem nogmaals te vermoorden.

In de achterruimte van de W139 zal de Amsterdamse kunstenaars Jeroen Heester het project ‘OUR NATURE’ uitvoeren. Om te ervaren welke kracht er schuilt in het vermoorden van Jezus en het verlossen van zijn eigen zondigheid, zal de kunstenaar Jezus vermoorden. Hiervoor heeft hij een antiek corpus Christusbeeld volledig gerestaureerd, en hiervan vervolgens een gietmal gemaakt. Het gieten van het beeld vind plaats vanaf 20u00, en de moord zal in een later stadium plaatsvinden, in complete afzondering. Daarna zal het vermoorde lichaam ter publieke tentoonstelling aangeboden worden.
www.jeroenheester.nl